fredag 18. august 2017

Torsdag 17.8. - Bacharach-Löf


KM har fått i gang fotograferingen med hjelmkameraet, men har ikke særlig lyst til å sitte og rydde i bildene selv. Gjett hvem som gjør jobben med å lete frem  blinkskuddene blant alle bildene av vei, åker og kjedelige bygninger?


Ser jeg virkelig sånn ut?  Du verden for ei skrukkete kjerring! 


Ferjene blir større og større

Enkelt tilløp, ingen som fortøyer ferja, den bruker så mye av påkjøringsrampa som er nødvendig i forhold til vannføring i Rhinen.


 Vi kan ikke ta bilder alle slottene langs veiene, da måtte ferien vært på mange måneder og foregått med tråsykkel. Noen blir jo likevel tatt... Beklager hvis det blir for mange



I Koblenz kjørte vi forsåvidt feil, siden vi endte på feil side av elven Mosel i stedet for inne i sentrum hvor vi har elvene på begge sider. Egentlig ikke så veldig galt med tanke på at vi fikk tatt bilder av selve tuppen. Det er jo faktisk ikke så lett når en står på den. Men fargeforskjellen på elvene fikk jeg ikke tatt bilde av fra denne vinkelen. 


 En gang i fremtiden blir det kanskje til at en tar seg tid til bl.a. taubanekjøring


I og med at jeg har hviletid nå mens jeg lager denne bloggen har jeg sittet og lekt litt med programmet som tillater forbedring av bilder. Denne fyren her var av snillere gemytt enn Havnesjefen og var villig modell. 

Jeg har aldri sett en slipp som håndterer båter på denne måten!  Artig å få sett!



Dette er faktisk også en ferje, som bare tar gående passasjerer over Mosel. 

Noen fotomotiver er for gode til å kjøre forbi




Disse to portalene lå rett etter hverandre 



Glad fotograf



Det finnes en maler her med stor sans for illusjonsmaling

Dette er den beste 3D-malingen jeg har sett 


 "Det var en gång en liten gube" som hadde veldig mye å fortelle og mye å vise frem. Dette var hans lille krypinn for å mimre og drømme. På kartet hadde han tegnet inn alle veier han har kjørt. Han var kjempeglad for å finne noen å prate med og vi fikk knapt gått derifra. Nå er han 80 og tror ærlig talt ikke han får kjørt flere langturer. Mimring er egentlig alt som nå er tilbake og selvfølgelig vil han gjerne fortelle om alt sammen. Både turer, tidligere sykler og alt som er å peke på i garasjen. 

Nydelig ute også


Innvendige veggmalerier inni garasjen hans (denne er for bilen, den andre var for motorsykkelverden)




Naboen hadde mer sans for grønnsaker enn for motorsykler :)

 Det må ha tatt mange år for denne vinranken å krabbe rundt huset og opp i 2. etg. 

 Skal spise og menyen på Steak house er ei skiferplate med påknyttede ark. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar