tirsdag 15. august 2017

Tirsdag 15.8. Hofstätten-Lampertheim. Ca. 10-11 mil i dag

Etter frokost måtte vi jo først få syklene ut av bilen og så trekke pusten igjen. Sånt tar jo tid... Så tuslet vi oss ned fra "fjellet" og ned til elva som vi allerede har krysset ca. 5 ganger og kommer garantert til å miste tallet på det. Det kommer til å skje flere ganger daglig heretter. 

Kom ned på flatlandskapet og skulle ta til høyre i et kryss. KM trodde jeg kjørte, jeg ventet på bilen som kom og brått lå jeg i bakken. Har brukt opp en hel masse gloser for mange dager fremover. Har ikke tatt bilde av skadene, men kan fortelle at bremsehåndtaket knakk (det er nå erstattet med nytt uoriginalt håndtak innkjøpt i Mannheim) og min fine sortlakkerte koffert på høyre side bak har noen underlige hvite kryss- og tvers-striper. Ser i grunnen litt kult ut også da :)

Etter verkstedbesøket begynte det så smått å regne, så vi ble nokså enige om å ta en tidlig innsjekking i Lampertheim, ca. 20 km nord for Mannheim. 

Regnet ble ikke noe av (for vår del). Vi kan se tydelige tegn på at det har regnet både her og der, men altså ikke på oss!!

Vel fremme på hotellet skulle vi gå ned til Rhinen, finne en sjarmerende restaurant langs vannkanten og så rusle tilbake til hotellet. Det var det resepsjonisten hadde fremstilt for oss. Vet ikke hvilken by han har referert til, men det er ikke her. Ikke fant vi restaurant, ikke fant vi sjarm, bare industriområder. Etter å ha trasket og gått i ca. 5 km kom vi endelig opp til byens sentrum hvor vi fant ikke mindre enn ca. 9 restauranter. Hvorfor i svarte ba han oss ikke gå dit med en gang? Ca. 1,5 km å gå. 

Resultatet av all traskingen vil antagelig bli utformet som straff i morgen, så det er fint vi kan vente helt til 12 i verste fall med å sjekke ut og enda finere at vi bare tror vi skal kjøre ca. 8 mil i morgen (+ selvfølgelig omveiene hvor vi oppdager nye steder som ikke egentlig står på oppskrevet kjørerute). 

Unntatt skadene er det likevel tatt noen bilder i dag også. 


Først Müllers Lust som løste alle våre problemer, selv om de egentlig hadde stengt. Vi var helt alene der, uten voksne tilstede. 




 Lite stopp langs veien for å ta bilder av artige ting. Som f.eks. en diger vintønne. Ingen tvil om at vi er i Rhindalen. 


 Ikke visste jeg at jeg har eget land. I grunnen ikke så fryktelig sjarmerende der, så jeg tror jeg vil annektere et annet land for å bli mitt eget schlaraffenland. 

 Trasket gatelangs for å finne Rhinen og den sjarmerende restauranten og fant denne veggen underveis. 

 Rhinen fant vi, men ikke noen sjarmerende omgivelser eller restaurant. 

 Derimot satt denne og hadde fri utsikt over Rhinen. Nydelig arbeid!

 Antagelig er det litt konkurranse om å utsmykke hagene morsomst/mest spesielt. Denne vinner!

 Denne er ikke med i konkurransen, siden den stiller i klassen for profesjonelle firmaer (tannleger i bygget bak)

 Her endte vi omsider opp til middag etter å ha trasket byen rundt (bokstavelig talt) i ca. 5 km. 


Denne fant vi på vei tilbake til hotellet. Nusselig skapning som KM sikkert hadde tatt med hjem, hvis han hadde fått det til. 

 Byen er ikke så veldig stor, så rådhuset står i stil, sånn sett. 

Syklene står utenfor hotellet foreløpig ihvertfall. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar