søndag 20. august 2017

Søndag 20.8. Grevenmacher-Nancy

Vi visste jo egentlig at vi skulle hoppe over frokosten på hotellet, som kostet 16 Euro/person. Husket vi det da vi stod opp da? Neida, vi satte oss rett til frokost som vanlig og tenkte ikke noe større på det før vi skulle sjekke ut og betale:  Rommet kostet 95 Euro, det visste vi allerede på forhånd da det var lite å velge på i området. Middag i går (Spare ribs) 14,50/person. + øl + litt ekstra. 
Total sum på regningen: 180 Euro!!  Det blir mye havregrøt når vi kommer hjem. 

I tillegg har både telefonen til KM tatt kvelden og tok med seg hjelmkameraet i samme slengen. 
Motorsykkelen min har antagelig en (eller begge) knekte fjærer foran, men demperen fungerer som den skal. Merkelig kneppe-/knekkelyd når jeg bremser litt hardt ned foran kryss f.eks. og tilsvarende lyd når jeg starter opp igjen. Styrekrone?

Luxembourg var i grunnen ikke noe spesielt å se på hverken mht. arkitektur, blomsterpynting eller noe annet. Masse bondegårder som ligner både norske og andre europeiske jorder med mais, løk og andre kjente grønnsaker. Rett og slett litt kjedelig. 

Det morsomste gjennom Luxembourg var et par av deltagerne i noe som for oss så ut som et rally for veteransykler. Et par av de fylte bensin der vi hadde et stopp. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar