tirsdag 22. august 2017

Tirsdag 22.8. Eberbach-Göttingen

Det er i grunnen litt vanskelig å glede seg over det man gledet seg til når motorsykkelen til KM har ramlet 2 ganger underveis og laget stadig litt mer skader på min. KM har litt vanskelig for å konsentrere seg om å ha det koselig når alt går ad dundas med både motorsykler, telefon og hjelmkamera. 
Nå i Göttingen, men vi får vente til i morgen med å kjøre gjennom og ta noen bilder osv. Forhåpentligvis vil humøret være et par hakk bedre i morgen. 

Det nærmer seg nok overdose av bindingsverk for noen. De får bare bla seg nedover. Det er noe mer spennende nederst. 

Juliusspital = Alders- og pleieinstitusjon. Jeg håper de har husket å pynte med litt blomster inne også :)

Små detaljer som gjør alt så innbydende 


Noen har hatt det moro med å pynte på en enkel murvegg, tatt fra bilen i fart på et sted vi vel aldri visste hva het engang. Noen pleier å si at "Alt pøntær på ei trillebår". Dette blir nok i samme kategorien. 


Alléen er nå en ting, men sjekk veiskulder og veibredde: Dette er en vei med 100 km/t

En er nødt til å smile over sånne ting langs veien, uansett hvor muggen en prøver å være. 

Fargebruk satt ut i praksis. Bindingsverk behøver ikke være hvit/kremhvit mur.  

Enda mer fargebruk...  

Fråga inte..  Jeg kan ikke for mitt liv klare å fortelle hvor vi var. Sånn ca. 1,5 timer syd for Göttingen, langs en B-vei som jeg selvfølgelig heller ikke husker nummeret på. 

 Dagens beste: Vårt hotell deler bygning med en skikkelig butikk! Nå har vi så mye regninger og utgifter liggende foran oss at vi faktisk NESTEN klarte å unngå å bruke penger der inne. KM bare måtte ha noen nye sommerhansker siden det faktisk er hull i hans gamle. Heldiggris!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar