mandag 14. august 2017

Søndag 13.8.17 - Lehrte-Rheinau

Søndag 13.8.17 - Det som var ment å være siste dagen i bil gjennom Tyskland til overnatting hvor vi trodde vi kunne parkere bilen mens vi tar resten av ferien på motorsykkel. Dengang ei. Skal ikke ramse opp alle detaljene om hva som er feil med det valgte lille hotellet vårt, men oppsummere med at vi høyst sannsynlig aldri kommer tilbake dit. 

En hel dag uten et eneste bilde av hus til bloggen. Det er en engangsforeteelse. :)

Skjønte ikke helt hvor på fortauet, eller hvor foran døra det var ment å parkere sykler. Men velvillig mot motorsyklister var de ihvertfall. 

På vår vei gjennom Tyskland så vi normalt med artigheter langs veien. Dette var en av ekvipasjene som vi klarte å ta bilder av.  


På grenseovergangen mellom Tyskland og Frankrike fant vi det som antagelig er et av tollagrene for nye biler. Tusenvis av de!


 Og ikke så langt innenfor grensen på fransk side ligger en liten søvnig landsby som heter Munchhausen. De har på ingen måte koblet seg til eventyrene om Baron von Munchhausen, men en typisk liten landsby bare. 


 En av mange broer over Rhinen, med sluser. Telemarkskanalen er veldig koselig, men størrelsesmessig vinner nok denne. 2 digre tankere/lasteskip hvor den minste (tankbåten) var 110 meter. Den neste var ikke merket, men vi vil gjette på nærmere 200 meter. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar