lørdag 22. juni 2013

Torsdag hos Marion og Charlie + Fredag=avreise til Frankrike 21.+22.6.

Vi har valgt "nødutgangen" og forlatt England lenge før tiden. Ikke fordi det ikke var noe hyggelig der, for det var det absolutt. MEN: det engelske været er ikke det mest gjestfrie og vi orket rett og slett ikke tanken på nesten en uke med regn/yr/grått/småkaldt. Vi har derfor prøvd noe som var helt nytt for oss, og kan ikke huske noen andre motorsyklister bortsett fra Charlie og Marion, som har prøvd; Le Shuttle, tunneltoget fra Dover/Folkestone til Calais. 
Det er en veldig lang forklaring mht. bestilling, særlig for to motorsykler, som vi endte med å ta pr. telefon for å være sikker på at vi kom på samme avgang. Lang historie med diverse forviklinger pr. tlf. også.  Men når vi så stod på terminal-innsjekkingen så endte vi med avreise en time tidligere, rett og slett fordi det ble teknisk mulig. 
Kvelden ble likevel lang og vi er nå kommet et stykke østover i Frankrike, nokså nær den belgiske grensen. Har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal i morgen enda, men uansett hvor vi reiser, så blir det med regndress her også. Dog er det varmere allerede, enn det så ut til å bli i England, så vi håper vi har valgt riktig. 

Her kommer et utdrag med bilder tatt de siste par dagene. 
 















 

 




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar