tirsdag 25. juni 2013

Tirsdag 25.6. - Quickborn, litt nord for Hamburg

Vi kommer hjemover etter en særdeles innholdsrik ferie. I dag har vi faktisk greid å unngå regn også. Lurer litt på hvordan det gikk med Finn Arne og Dag Arild (tror jeg) og et par hedmarkinger som de igjen hadde møtt på båten, som tilfeldigvis også hadde bestilt rom på villaen. Det ble en stille og rolig, men koselig kveld på Villa Loewenherz i går kveld. Jeg er litt redd for at alle ovennevnte hadde mer regn i dag enn  oss. 

Kjørte oss ikke vill i dag, for det gjør jo ikke motorsyklister, men la oss innrømme at vi oppdaget noen nye plasser vi ikke hadde ment å oppsøke... 

Men har likevel funnet veien hit til hotellet hvor vi hadde bestilt plass. Opplegget med Hotels.com fungerer fortsatt strålende. I dag med 10% rabatt fordi vi har kommentert tidligere overnattingssteder. Har også opparbeidet oss en gratis-overnatting, men den har vi ikke brukt enda. 

På veien hit kjørte vi gjennom "Verden" og det avstedkommer jo en hel masse morsomheter. F.eks. så har vi nå spist kaker på Verdens beste konditori, firmaet over veien der hadde nr. 1 i Verdens bilglass osv.  Det fantes også en forstad som het "Dørverden", der har de sikkert et enormt utvalg av dører. 
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar