torsdag 13. juni 2013

Torsdag 13.6. i England


Vi tar det baklengs i dag; 
Sitter nå på vertshuset "Vogn og hester" (Coach and horses) og har spist middag og pakket oss opp på rommet. Autentisk ute på landet stil, men dog med både Internett og bad på rommet. I den anledning kom jeg på et skilt vi kjørte forbi i går; "We have colour TV".  Noe sier meg at de antagelig ikke hadde hørt om WiFi :)
Regndressen som ble brukt i går er fortsatt ikke helt tørr, så jeg har tatt den med opp på rommet for å tørke enda litt til.











Fortsatt baklengs i tid: 
Vi har i dag vært på Fleet Air Arm museum og sett en hel masse fly, noen bilder følger under. 
Før det besøkte vi et helt typisk "Castle" hvor noen stakkars eiere prøver å beholde eiendommen, med inntekter nok til å holde den ved like. Dvs. at de har måttet trekke seg tilbake til en liten leilighet i toppetasjen og nå må leve med en hel masse fremmede, som oss selv, som virrer rundt i deler av huset på dagtid. Må si jeg synes litt synd på de, på en måte.
Enda tidligere i dag stoppet vi på et veldig koselig serveringssted som heter "Fingerbølet" for te og kaffe. T.o.m. flisene på badet hadde samme motiv som skiltet ute, nemlig et fingerbøl med synål og tråd. Den spesielle vær"hanen" satt på toppen av det taket. 












  










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar