mandag 10. juni 2013

Mandag 10. juni - Kveld

Mandag 10. juni - Tillegg på kveldstid

Først og fremst kilometer, som vi har glemt å si noe om. Siden avreise hjemme, til nå, ved Canterbury har vi kjørt ganske nøyaktig 600 km. Dette er dagens kjøretur

Noen bilder fra Colchester, nevnt i forrige innlegg. 
To småting herfra: MC-parkeringen er her, midt i bakken på vei opp til p-plassen, på oversiden av glasscontainerne, hvor det lå knust glass og var skrått alle veier. 








Så noen ord om å kjøre gjennom deler av London; ikke anbefalingsverdig. Enten så kjører de som de har stjålet bilen (for ikke å snakke om motorsyklene), eller så står køen stillestående, så det tok rimelig lang tid! Og vi har fått en oppvisning i Lanesplitting, som vi sent glemmer. Vi stoppet IKKE for å ta bilder, men ønsket oss derifra så fort som mulig. 

Knut Morten har fått utforsket nokså "light", men dog: The Secret Nuclear Bunker, i Kelvedon Hatch. Utrolig at landskapet og veien inn der alldeles ikke avslører noen verdens ting. Bygget for å gjemme og ta vare på alle som betyr noe innen engelsk politikk og militært personell, bygget for å motstå atombombe og kan huse opp til ca. 600 personer og alt nødvendig utstyr, mat osv. 

På toppen av bakketoppen, rett over bunkersen faktisk, så ligger en "go-cart bane for 4-hjulinger". Det morsomste var i grunnen "tribunen, nemlig 2 hagestoler i treverk". Resten av tilskuerne får stå eller ha med egne stoler... 



 Dette er altså bakkeplan, hvor bunkersen ligger under bakken. 









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar