lørdag 15. juni 2013

Fredag 14. juni - Englandsferie

Ikke noe kart i kveld, kjørt relativt kort. 
KM og jeg har i dag det nærmeste vi kan komme bryllupsdag, det er i dag 5 år siden vi satte på oss ringene i Balatonalmadi.

Har derfor kjørt relativt kort, kun vært nedom Lyme Regis og vært fotgående turister i solskinnet en stund. Videre til Torquay hvor vi nå bor sentralt nok til å være fotturister ned til havna hvor vi fant en hel masse biler som fordrer en større lottogevinst hver. Bilder under. 
På vei tilbake til hotellet (til fots som nevnt) skjedde det en bilulykke rett bak ryggen vår, pga. en bil på rødt lys som traff en annen midt i sida, så vi endte opp med litt assistanse på ulykkesstedet, heldigvis kun sjokk for 2 personer og en litt angrende bilist som forårsaket det hele. Veldig mye styr ut av det hele selvsagt med ambulanse og da vi gikk kom politiet også, var en hel flokk med vitner, så der trengtes ikke vi som egentlig ikke hadde sett selve ulykken bak ryggen vår. 

Her i Torquay ligger hotellene tett som hagl, mer enn annethvert hus har enten status B&B eller hotell. 
De to skiltene mht. hotell/B&B fra nabobyggene er tatt med for å vise at noen ligger lenger bak enn andre. En annonserer at de har Farge-TV, mens naboen på den andre siden av oss annonserer med WiFi. Vårt eget B&B har bare et skilt med navn og telefonnummer, men har BÅDE farge-TV og WiFi.

Kunne aldri i verden ha falt oss inn å bade i indre havnebasseng, ikke pga. boten på 400 pund, men mer fordi den er full av søppel og andre ting som lukter råttent. 






















































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar