mandag 10. juni 2013

10. juni 2013

Mandag kl. 14.25 cirka
Vi har kjørt våre første par mil eller så på feil side av veien og navigert oss inn i sentrum av Colchester, Englands eldste by visstnok. Her er det trangt, mye trafikk og skrått, både veier, gater, hus og parkeringsplasser. Har ikke tømt kameraet nå, så bilder fra i dag må vente til i kveld. 
På ferja virket ikke nettet, så her kommer gårsdagens bilder og tekst: 


Søndag og ferien har begynt.
Tror jeg skal la være å beskrive det som er ved det normale, som f.eks. kjøring til Larvik og ferja til Hirtshals. Kjøringen fra Hirtshals til Esbjerg var noe lenger enn jeg trodde og siden vi hadde tid til det så ble det litt sightseeing med GPS på korteste i stedet for raskeste, da snublet vi borti et ordentlig sjarmerende område med en innsjø hvor en både kunne spise og leie kanoer, hester m.m.
Vi hadde nogenlunde bra med tid, men ikke nok til å kunne bestille middag der, så vi tok bare hastig noen bilder og kjørte videre. Vel fremme i Esbjerg kjørte vi opp i sentrum, tok noen bilder og hilste på byens original som putta nesa omtrent nedi salen da vi låste opp for å løsne hjelmlåsen. Forsåvidt litt morsomt det også.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar