søndag 10. juni 2012

Dag 9 - Gravelines - Amiens














Jeg er lei av regnvær!!  Nå har vi kjørt hele ettermiddagen i regn for å komme hit også, og i tillegg er det meldt regnvær HELE morgendagen, nesten uansett hvilken retning vi har prøvd oss på.


Sykkelen til KM flytter seg nå visstnok ikke en meter, til tross for at den bruker bensin. Speedometeret har stoppet og det er ikke så enkelt som at kabelen har hoppet av. Derfor starter dagen i morgen med å finne Yamaha-forhandleren i nærheten for å finne ut om dette kan fikses relativt kjapt og greit. 
Deretter setter vi nesa i retning Luxembourg. 


Vi har kjørt hele denne turen på SMÅ veier og sett landsbyer som sikkert ingen andre turister kjører innom, bortsett fra hvis de bruker GPS på samme måte som oss. Veldig koselig, men asfalten er av vekslende kvalitet og de kan være VELDIG smale og svingete. Til info for andre motorsyklister. 


KM har fått vært på krigsmuseet i Ambleteuse langs kysten, litt nedenfor Calais. Utstillingen dekket for det vesentlige hele 2. verdenskrig, sett med franske øyne. Det må innrømmes at hans interesse er større enn min, men vi er alle forskjellige. 


For en gangs skyld tidlig ferdig med både innsjekking, middag og blogg. Siden været alldeles ikke innbyr til noen spasertur, så skal jeg heller slange meg på senga og åpne boka mi for første gang  :)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar