mandag 11. juni 2012

Dag 10 - Amiens/Glisy - Sedan

Vi lette en stund for å finne Yamaha-verkstedet og fant det forsåvidt til slutt... Det var nedlagt..  Så speedometeret til KM må utsettes. 
Dernest har stakkars Jeremy nå fått en tilleggsfeil. Ikke stort problem til daglig, men den delen av midtstøtta som man faktisk skal stå på for å vippe opp sykkelen, har knekt. Dermed er midtstøtta satt ut av funksjon. Usikker på om den skal repareres eller bare bytte sykkel når jeg kommer hjem...

**********
Dagens tur foregikk i regnbukse, antagelig derfor det knapt kom regn overhodet. Har sett milevis av fransk åker og eng, og noen ufattelig lange strekninger med rett vei, dog med bølger (opp/ned), ikke svinger. Har tatt ett bilde for å vise et eksempel. 
**********
Erfaringen med å bestille rom via Hotels.com har vist seg å være en suksess. Vi sover i dag på et Chateau som vi aldri i verden ville kjørt oppom i normalt tilfelle. Se bilder. 
**********
Mange øde små landsbyer og vi lurer på om de faktisk er fraflyttet eller om alle tilfeldigvis har reist på ferie. Butikker stengt, restauranter stengt, alt i grunnen stengt overalt. Kanskje dagen i dag har vært helligdag?
**********














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar