mandag 4. juni 2012

Dag 3 - Bremerhaven - Heerenveen


Dagen i dag startet fra Bremerhaven og etter en lang dag, så har vi nå kommet til Heereenveen, Nederland.


I løpet av dagen har vi gjort følgende erfaringer:

1. Det bor mange rike mennesker som har bygget fantastiske hus i grenseområdet mellom Bremerhaven og den nederlandske grensen. (Har lagt ut 3 bilder som eksempler).



2. Dritt og gjødsel lukter heelt likt i Nederland og Tyskland. Nå har vi hatt 2 dager med store doser i begge land.
3. Tyskland har bedre veier enn Nederland (etter disse to dagenes erfaring). De dårligste erfaringer fra i dag er at Nederlenderne har vært utrolig gjerrige med veiflate inn og ut av rundkjøringer. Makan til bittesmå svinger og generelt smalere veier med mange pussige løsninger for å senke farten i 30-soner. Bisetning: Nederlendere kjører forbi selv om det er smalt og tar generelt mindre hensyn til motorsyklister enn det tyskere gjør. Bruk speilene hyppig!
4. Nederlandske arkitekter og byggherrer lager nydelige hus, men så langt har jeg ikke sett 2 like! Kommer mer bilder av det en annen dag.
5. Kaldt drittvær er akkurat like kaldt og ufyselig uansett hvor en er, og lite kan gjøre en værmessig miserabel dag til å bli noe storveies. I dag har vi kjørt i regnvær fra ca. kl. 13 til ankomst Heerenveen ca. kl. 18.
6. Når det er meldt drittvær eller man planlegger sen ankomst, så er det en fordel at hotellet er bestilt og betaling reservert på kredittkort, på forhånd. Vi fant på dette i går kveld og i dag er vi veldig glade for det. Hotellet er strøkent 4-stjerners til 59 Euro inkl. frokost. Da slipper en unna letingen og kan konsentrere seg om bare å komme frem. Veldig vellykket synes vi. Dessuten fikk vi mye bedre standard ved å bruke www.hotels.com hvor vi kunne sammenligne både standard og pris.





7. Dette har forhåpentligvis vært den kaldeste og våteste dagen i løpet av denne ferien!?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar