torsdag 7. juni 2012

Dag 5 - Alkmaar - Ede (Arnhem)

Dag 5 - SEN start fra Alkmaar siden regnet øste ned. Det morsomste var i grunnen at noen hadde glemt en vanlig inne-jakke på salen av den ene sykkelen. Den lå der i morges fremdeles, bare gjennomvåt. Ærlige mennesker i Alkmaar med andre ord! Imponerende!

Her kommer dagens kjørerute og bilder

 Varebil - anyone?

 Dette bordet stod i skyggen, på den andre siden av gata. Ikke noe problem, servitøren flyttet det over gata, ut i solen! God service vel?

 Her brukte vi en hel masse penger i dag; nye støvler til både KM og meg, samt ny hjelm til KM. Alt var veldig nødvendig ....  ;)



 Forsåvidt en nokså unødvendig ferje, men alternativet var motorvei, og det har vi jo ikke kjøpt vignetter til. Tok ca. 13 minutter tror jeg. 






Så noen bilder fra dagens hotell. Dette er IKKE for å skryte, men for å bevise hvor god avtale man kan gjøre via www.hotels.com - Her på dette hotellet "Reehorst" har vi betalt kr. 59 Euro = 444 kroner for et dobbeltrom, riktignok uten frokost. Den koster nemlig 15 Euro pr. person... SÅÅ mye spiser vi alldeles ikke for, så det har vi droppet. Hadde det ikke vært for www.hotels.com, så hadde vi kjørt rett forbi og funnet et "gasthaus/motell" i stedet, til samme eller enda dyrere pris. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar