lørdag 2. juni 2012

2012 - På vei til Kiel

Dag 1 av ferien 2012. Vi har kjørt hjemmefra via Horten-Moss til Gøteborg. Hadde relativt god tid og la inn en liten omvei fra E6 fra Uddevalla. Havnet på E45 etterhvert og den er en stor byggeplass da de bygger pendlertoglinje og 4-felts motorvei de siste milene inn til Gøteborg. Men det blir jo fint etterhvert.
Lyst og fint, blå himmel, men varmen stod bare på 1 og noen hadde satt på den store vifta - fra alle kanter på en gang. Har gjort en liten tabbe, så kameraet med noen få bilder ligger igjen nede på sykkelen, men har fått tatt et bilde her vi sitter, bare for å bevise at vi ihvertfall har kommet så langt. Her på båten må du kjøpe enkle pakker med sigaretter i barene (ikke kartonger), ikke i butikken. Ikke billig ombord. Lite utvalg av matservering hvis du ikke vil ha buffet eller dyr A-la-carte.

Info til de som tenker motorsykkel, kjøring, båt osv.:  E6 er kjedelig, men effektivt, selv om vi hadde mye vind underveis. Godt skiltet i Gøteborg, følg skilt til Kiel. Hadde ikke engang behøvd GPS for å finne kaia. Stena fra Gøteborg har greie stroppemuligheter på bildekket, trenger ikke ta med egne stropper, men jobben gjør vi selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar