fredag 12. august 2016

Vi kjører som forvirrede fuglehunder på vår vei gjennom Tyskland. Nå tirsdag 9. august

På frokostbordet lå det nye skriftlige beviset for at vi nå har fått ny reiseleder. Asle Svenning er herved blitt ansvarlig for all elendighet vi måtte snuble over. 

Det første som skjedde var øllevering og det er neppe noen elendighet. Måtte ta bilder av ølbilen, for maken til utsmykking har jeg sjelden sett på norske lastebiler. 



Det neste rare var lampene med sine blylodd og snor/ledning for å justere høyden. Kjempestilige!



Starter i regnvær, så full regndress fra morgenen av. 

Vi har blitt enige om at vi i utgangspunktet skal la GPS'en vise korteste eller raskeste, men ihvertfall unngå motorveier. Mye pussig skal man se, men selvfølgelig mange mais-, gress- og humleåkre samt annet spiselig også, i stooore mengder og mange kilometer.  Noen av oss raringer får en feriefølelse av sånt også :)











Til og med blomstene var fargetilpasset her

Hvis noen lurer:  Intern spøk mht. alt som er grønt og da også hus. 









For de som måtte lure da det ikke er så lett å se teksten:  Vi krysser nå den tidligere grensen mellom øst- og vest- Europa, opphevet 23. desember 1989. 


Fremme på dagens overnatting, et slags ski-hotell, men i Wittenburg, ikke så langt fra Lübeck og alldeles ikke i Tyrol slik inventaret prøver å gi inntrykk av. Fikk dessverre ikke tatt noe godt bilde utvendig og dette er derfor lånt fra deres egen hjemmeside. 






Men de fikk ihvertfall en DIGER porsjon med sin kjære Haxe, altså en svineknoke, dampet (aller helst med litt øl) og så grillet en smule til slutt for å få sprø svor. 



Her finnes innendørs slalåmbakke og folk trener her hele året. 

















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar