torsdag 22. juli 2010

Fremme i Balaton onsdag ettermiddag

Det er nå blitt torsdag morgen, men i går kom vi frem hit til Balatonàlmadi og ble gjenforent med den første delen av familien.  (Til stor lettelse for alle - oss fordi vi kom frem og fikk bade i Balaton, for deres del fordi vi har bevist at vi kom frem uten uhell). 

Nå skal vi bade mer, spise Langos og kose oss. På stranda i går stod det:  Luft 31 - wasser 26.  Deilig!
Fra Hollabrunn i Østerrike kjørte vi mer eller mindre motorvei hele strekningen til Ungarsk grense, gjennom Wien. Det var ikke helt meningen, vi hadde funnet et fint alternativ som skulle hete B10, men vi fant aldri den, så derfor ble det sånn "kjapp motorvei" i stedet. Greit nok. 
Vel over på ungarsk side så stoppet vi på en bensinstasjon for å fylle litt bensin, tisse og kjøpe vann. Det viste seg å by på problemer, siden stasjonen var såvidt ferdig bygget og merket, men det var hverken pumper tilkoblet, varer eller folk der.

  

Ungarsk veistandard var forøvrig svært vekslende. Vi valgte en strekning som ifølge kartet var en god idé. På veien var det ikke så god idé likevel! De glemte å stryke veien mellom Györ og Pàpa. Et sted langs denne veien kom vi også over denne flokken med Stork på jordet.


Endelig fikk jeg tak i bilder, selv om kanskje ikke disse er så veldig spennende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar