lørdag 17. juli 2010

2. dag fra Neumünster via Lübeck til Perleberg

Etter en litt sen start på dagen kom vi endelig ut av Neumünster og ba GPS'en finne en kjørerute uten motorveier. Ikke gjør det hvis dere ikke har veldig god tid. Vi ble geleidet på en middels sightseing før vi brått befant oss midt i Lübeck og der fikk vi en stor overraskelse. Om vi så hadde prøvd og planlagt etter alle kunstens regler kunne vi ikke klart å få det til!  Midt i Lübeck gikk vi på et par av våre gode venner fra NAF MC VESTFOLD!!  Slå den!  Tok bilde for å ha bevis:

    

Etter endelig å ha rota oss ut av Lübeck og hadde en lengre diskusjon med GPS'en som gjerne ville lage en ENDA større sightseing så ble vi tilslutt enige om denne ruta i løpet av dagen: 



Etterhvert som vi skjønte at vi hadde kjørt inn i det som tidligere var DDR så er det tydelig at det fortsatt er synlige spor og forskjeller. Bl.a. noen av kooperativene som fremdeles kan sees langs veien, stående som spøkelsesbygninger, tydelig ikke vedlikeholdt av noen. 

Jeg har glemt hva denne bittelille byen het, men de hadde ihvertfall god ostekake!


Til slutt i dag kom vi frem til Perleberg hvor vi sover på et Motell med innendørs Go-Kart bane. Etter å ha sittet på sykkelen mesteparten av dagen allerede, så fristet ikke dette etter en sen middag, så vi nøyde oss med å ta bilder av banen:


Her har vi hvert vårt rom i 2 forskjellige etasjer, for å være helt sikker på at vi virkelig er hver for oss.. :)


Priser: dobbeltrom 50€, enkeltrom 35€, inkl. frokost.


 

Dessverre fant vi ikke dette hotellet før ETTER at vi hadde booket oss inn der vi var. Da kunne vi spart noen kroner, i tillegg til at vi for en gangs skyld kunne bodd INNI en by og ikke utenfor. Nåvel - man kan ikke få alt man vil her i livet. 

262 km totalt i dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar