søndag 11. februar 2018

Først og fremst karnevalsopptog Søndag 11.2.

Dette innlegget handler først og fremst om Karnevalsopptoget. Du verden så moro å bo der jeg/vi bor! Her får vi jo med oss det meste som skjer. 
For de som har lyst til å se mer kan jeg anbefale videoen som jeg sendte på Facebook som direktesending. Litt skjelven i hendene og det forplanter seg dessverre til filmen, men med litt velvilje så viser den toget der det startet i "vår" rundkjøring. Gikk fra den til neste rundkjøring hvor de hadde enda litt mer oppvisning før de pakket sammen og reiste igjen. 

Det kommer en egen bloggside med relativt kjedelige bilder for mange av alt det som jeg synes er enten veldig typisk, eller kanskje også spesielt det utypiske. Trær, bygninger, figurer, rundkjøringer og annet jeg synes er gøy. Men det kommer altså i et eget innlegg som kommer til å få oppdateringer og tillegg etterhvert som jeg finner det, for å slippe alt for mye sånt i "temadager". 
Må utsettes til antagelig i løpet av mandagen da restauranten jeg sitter på er i ferd med å stenge. Camaleon har så vekslende internettdekning at jeg nå må finne en ny base. 

  
































1 kommentar: