torsdag 1. februar 2018

Torsdag 1.2.18 - Los Alcazares en rolig dag

Tja, hva skal man skrive i dag. Det er relativt lite som skjer, bortsett fra at jeg har vært rimelig aktiv på syrommet. Jeg er på god vei mot et mørkt sengeteppe, men som noen amerikanske lappedamer skriver:  Det har ikke engang laget en bulk i restekassa. Det kan jeg også si. 

Noen små irritasjoner:

  1. Airconditionen i stua vår gir bare kald luft. I går ble vi lovet tekniker. I dag ble den avtalen flyttet til i morgen. Manana, manana... Dessverre hadde vi ikke tenkt å være hjemme i morgen. Vi får håpe utleieagenten vår (3 dører bortenfor) kan låse de inn. 
  2. Vi har jo et flyakademi innenfor 10 km fra oss. De suser over med treningsflyvning av jetfly av typen T38 og jeg ville så gjerne tatt bilde av de. Har noen av dere prøvd å ta bilde av et jetfly noengang? Det går jo så fort at før kameraet er klart, så er flyene borte. Morsomt at akkurat nå når vi sitter på kafeteriaen rett over gata så sitter 3 av disse unge pilotene på bordet ved siden av i full uniform. Bildet er som dere forhåpentligvis skjønner IKKE et jetfly. Det flyr mye rart rundt her. Dette er en av variantene. 
  3. Min flotte brodermaskin har en ramme for å spenne fast det som det skal broderes på. Den innerste ramma har knekt, men går an å bruke inntil videre. 
  4. Jeg hoster fortsatt og har vært innom apoteket og fått en hostesaft som jeg håper skal ha virkning snarlig. 
  5. Det er meldt regn i natt og kjølig så langt frem som værvarselet kan se. Dvs. kjølig sett fra vårt synspunkt. Natt-temperaturer ned til 3 og maks 14 på dag med tildels overskyet vær og noe regn nå og da. Bl.a. i hele natt som kommer. 
  6. Hva slags frukt henger i palmen på bilde 3?
Noen bilder følger. Dessverre uten jetflyene. 
Som dere skjønner lider vi ikke av de helt store problemene egentlig. Blir ikke problemene større enn dette så går nok dette helt fint. 

Toget står forøvrig i en rundkjøring her i nærheten. 
Vi fniste også godt av porten som kan åpnes, rett inn i veggen på det nybygde uthuset.
Boksen med stoffbiter er kun de restene som er skåret opp i striper. Alle andre stoffer ligger fortsatt i 4 andre kasser. Bedre å ha med for mye enn for lite hit ned. 
I morgen (fredag) planlegges en tur til banen i Cartagena så gutta boys kan få se på motorsyklene. (Overnattingsverten fra Cabo Roig med følge). 
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar