lørdag 3. februar 2018

Fredag 2.2. + lørdag 3.2. Cartagena for det meste

Fredag var en særdeles kald og våt opplevelse frem til en kort kveldstur i byen. Noen få bilder fra den kveldsturen først. Det er neimen ikke bare Sandefjord som kan dette med maling på vegg og pynt i byen!  Sjekk særlig babyen som henger til tørk! Stakk innom Road Master (amerikansk spisested) og tok en øl på vei hjem. Sjekk den pizzaovnen!

Våknet lørdag morgen til strålende sol. Dog ikke så veldig varmt, men når det hverken regnet eller var skyer på himmelen så får det karakteren "En strålende dag". Vel fortjent. 
Startet med marked (som starter ca. 40 meter fra vår port). 
Innkjøp: 2 stk tights med mønster, 1 pologenser, 1 voksduk, 1 potteblomst, 2 stk etui til mobiltelefonene våre, 1 lommebok til KM, 1 stk rød paprika (se bilde).  

Var såvidt kommet inn av døra før vi fikk besøk av Morten og Beverley. 
Kjørte til Circuito de Cartagena for å se på treningskjøring på banen. Det ble en nokså kort seanse siden det blåste iskaldt og heftig der. Legg merke til bildene av 5-7 åringene som kjørte knøttesykler på egen bane. 
Deretter videre til Cartagena sentrum hvor vi ruslet litt rundt og så spiste lunsj på det stilige torvet ved rådhuset. Veldig imponert over kameraet KM har arvet. Skarpheten for full zoom av kanarifugl er rett og slett imponerende. 

Siste bildet går til Beverley og Morten: Takk for en kjempekoselig dag!

(PS - Det er meldt kaldt vær den kommende uka med temperaturer på 10-12 grader på dagtid og ned til 3 grader på natta). Det blir nok mange timer på syrommet og sjølskryt i dagene som kommer. Når KM reiser hjem (står opp kl. 04 natt til mandag for å rekke hans fly fra Alicante kl. 07) så får syrommet mer oppmerksomhet). 


























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar