onsdag 4. august 2010

Søndag 1.8. på hjemvei Ca. Würzburg til et sted mellom Göttingen og Hildesheim

Vi ble etterhvert enige om at vi faktisk begynte å bli nokså mettet på inntrykk og kanskje særlig passasjeren (husk at hun aldri har vært på mer enn ca. 12 mils tur på en lang dag tidligere) begynte å få nok. Så derfor droppet vi de siste byene på "Die Romantische Strasse".  Ærlig talt: mer romantisk enn de små byene vi allerede hadde vært gjennom i Østerrike, skal man vel lete lenge etter!  

Derfor ble ruta lagt om litt og vi oppsøkte ikke noen steder for å oppleve eller fotografere, men lot tilfeldighetene styre det for oss. 

Jeg tror dette er Schloss Heidelberg. 


Og her sitter jeg mens jeg forfattet innlegg lenger bak i bloggen i en eller annen strålende koselig landsby hvor vi har parkert på torget sammen med en vekslende mengde andre motorsykler som kom og dro til stadighet. Jeg klarer dessverre ikke nå å finne navnet oppi hodet mitt. 


  

Vi stoppet langs veikanten for en tilfeldig tisse-/drikkepause og jammen stod det ikke en slags beskyttende helgen der for å passe på, sammen med en svært informativ tavle for å finne overnatting. Synd vi ikke var klar for å overnatte da, kl. 14.28.


 

I løpet av denne ettermiddagen ble vi forbikjørt av en motorsyklist som kom veldig overraskende på oss. Vi snakker om en tysk "landevei" av standard Bundesstrasse med fartsgrense 90/110 km på det høyeste. Det sier seg selv at vi alldeles ikke har noe bilde for vi ble forbikjørt av en som antagelig hadde rundt 250!!!  Tøyser ikke!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar