søndag 1. august 2010

Deler av fredag og lørdag på hjemtur. Fra cirka Kempten til cirka Aichach

Vi startet i regnbukser, og bra var det, for etter hvert ble det mer og mer vått…  Regn eller ikke, vi krabbet nå videre på turen og et sted underveis (navnet er dessverre borte) påtraff vi  4 svensker som kjørte samme ruta, men motsatt vei  og akkurat da skinte sola!  De kjørte forresten 2 sykler, uten kommunikasjon og den ene sykkelen med GPS ,  og innrømmet fort at det var blitt en del sightseing ut av det.

 

Det andre bildet er av det stiligste bygget jeg noen gang har sett til bilbutikk.
Så et tilfeldig bilde underveis, uten nærmere forklaring, hverken der bilen var, eller her; lite sted hvor den stod utenfor et verksted.


Da vi omsider kom frem til Landsberg sluttet det heldigvis etter hvert å regne.  Her som alle andre steder her omkring går elvene langt over sine normale nivåer, dette er elven Lech og er alldeles lekk.. hahaha – så morsom jeg er…



Overnattet i en liten by i utkanten av Aichach. Den hadde en eneste stolthet, et lite ”slott” som foreldrene til  en av Ludvig II’s koner hadde eid, og hun hadde vokst opp. Hotellet var oppkalt etter dette, nemlig Sisi.  Vi fikk tilbud om å parkere bak hekken, i ølhagen, sammen med utemøblene (det regnet og var ikke gjester der denne kvelden uansett).

 

Kilometer kjørt 199


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar