onsdag 4. august 2010

Mandag 3.8.: Siste dagen på andre siden av vannet.



Vi overnattet på dette nydelige stedet et stykke sør for Hildesheim. Jeg har funnet en LINK til dette flotte stedet som virkelig kan anbefales. Både mat (som var alldeles strålende), rommene, håndarbeidsinteressert dame som den ene halvdelen av eierparet, kjempekoselig innredning overalt og salg av både hobbyarbeider, keramikk, vin, te, krydder, syltetøy og masse morsomt! Virkelig verdt et nytt besøk!

Dessverre var vi tydeligvis så trøtte at vi ikke husket å ta bilder inne, for når jeg nå sitter hjemme, så finner jeg bare bilder utenfra og legger bare ut det fra fasaden. 

Deretter ble det en slitsom dag hvor det siste vi tenkte på var å ta bilder. Vi ba som vanlig GPS'en om å finne veien i utkanten av Hamburg, uten motorvei. Dessverre valgte den en nokså sentral gjennomkjøring og et eller annet sted langt der fremme hadde det tydeligvis skjedd en ulykke, for vi satt brått fast i et helv.... trafikkaos midt i Hamburg. Det gikk bl.a. utover planen om å rekke ferja til Gøteborg fra Kiel kl. 19, som gikk i vasken. Etterhvert viste det seg at til og med tidsskjemaet for plan B; nemlig ferja kl. 22.45 fra Rostock til Trelleborg skulle vise seg vanskelig å rekke. Derfor måtte vi for første gang fire på vår egen plan om ikke å kjøre Autobahn. Vi kjørte faktisk så hardt vi bare kunne og det ble 54 mil totalt denne dagen. I etterkant ser jeg at vi antageligvis skulle spandert en natt ekstra i Tyskland og heller fortsatt neste dag. Der og da ble vi imidlertid nokså smålei det hele og kjørte akkurat inn på kaia i Rostock i samme øyeblikk som de begynte å laste båten. 

Båten er billig, 64€ pr. motorsykkel. Det vi ikke visste var at lugarene kostet en hel liten formue, men å sitte og halvsove i en stol eller i gangene fristet ikke, så vi spanderte 2x90 € for å få 5 timers søvn i en lugar på seng!
Forøvrig må man her surre syklene selv, men klosser og stropper var tilgjengelig. 

Fullpakket båt og som det ene bildet fra dekket viser, her er alt utnyttet.

 





Og dermed avsluttet vi kvelden i hver vår køye, totalt utslitt rundt midnatt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar