torsdag 21. august 2014

2014 - Hele torsdagen i Østerrike

Har tilbragt mye av dagen til å kjøre omveier fra A-B, men sett og opplevd mye fint og morsomt. 

Ved en anledning stoppet vi utenfor et Gasthof som helt klart var stengt, men poenget var egentlig å strekke på bena, ta en røyk og så kjøre videre. Men dengang ei. En dame som stoppet bak oss gikk ut av bilen sin og spurte om vi ville komme inn og få en kopp  kaffe, noe som selvfølgelig var velkomment. Inngang via kjøkkenet forøvrig. Makan til sosial og serviceorientert dame skal en lete lenge etter. Først fikk vi kaffe, så insisterte hun på at vi skulle prøve en av hennes sigaretter, prøvde å insistere på å lage mat til oss, noe vi fikk stoppet og enden på visa var at når vi ville betale for oss, så nektet hun å ta imot penger, men ville heller komme på besøk til oss i Norge. Utvekslet visittkort og mailadresser og så får vi se om kanskje Susanne blir en lignende venn som våre engelske venner etterhvert. Selv om vi smiler litt og tenker at hun må ha tatt for mye Møllers sosialmedisin, eller noe lignende. Har vel aldri møtt et så boblende og serviceytende menneske noengang tror jeg. 

Milevis med sjarmerende landskap, tildels dramatisk landskap, svinger, mer svinger, enda mer svinger, nå i nedoverbakke og det siste med altså kombinert svinger nedover varte vel en 5 mils tid. Om jeg ikke får premie så får jeg ihvertfall diplom for deltagelse...

Høyeste punkt på dagens etappe var på ca. 1600 meter, over Obertauern, over tregrensa og kaldt var det der.  
Et annet sted regnet det kaldt, men det ble i grunnen bare morsomt, siden det skjedde akkurat idet vi hadde kjørt gjennom stedet "Kalltwasser".

Stod i garasjen der vi bodde fra onsdag til torsdag 







Alle hester står i stallen, både de med 2 hjul og de med 4 bein.
















På verandaen på gjestehuset til Susanne, som egentlig var stengt pga. ferie. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar