mandag 11. oktober 2021

Topp dag med et par vesentlige ting på plass.

Hurra. AAP er endelig godkjent. Når jeg kommer hjem skal NAV få vurdert via Joblearn hvorvidt jeg har noe restarbeidsevne. Vi får jo se hva som kommer ut av det etterhvert. Det viktigste akkurat nå i dag er at jeg har fylt ut meldekort tilbake til 23.8. og nå skal det endelig bli tilskudd til lønnskontoen igjen. 
Det neste positive utført i dag er at vi har vært på forsikringsselskapet og ordnet forsikring via Liberty Seguro på bilen vi holder på å kjøpe. Krysser fingrene for at den kan hentes enten torsdag eller fredag. Lørdag håper vi da å levere tilbake leiebilen og håper vi mer eller mindre ALDRI skal behøve å leie bil igjen. Det er et plunder og heft mer eller mindre uten like, i tillegg til at prisene er horrible. '

Et lite regnestykke:
Billeie for 14 dager koster oss akkurat nå 468€ = akkurat nå omtrent x10 = 4680,- NOK. Dessuten har vi forlenget en uke og den uka vet vi ikke engang prisen på. 
Bilen koster ca. 50.000,- NOK inkl. et års forsikring. Dvs. at vi kunne leid bil i ca. 10 uker for samme prisen som bilen koster. Hvis bilen så overlever minst et år så er det fort innspart. 
Det kommer et tillegg på omtrentlig 3000,- hvis vi tar i litt, for å ha en parkeringsavtale der vår egen bil blir levert ved utgangsdøra fra Alicante flyplass når vi bare gir de beskjed om hvilket fly vi kommer med. Samme avtale gjelder for eventuelle gjester vi tiltror å kjøre bilen her nede. Vi ringer og informerer om flight og gjesten(e) får utlevert vår bil for å kjøre rundt med. 
Ikke noen flere timers lange opphold ved disken til et utleiefirma. Ikke noen flere forsøk på å bli lurt ved å bli anklaget for å ha laget skader som allerede er på leiebilen og firmaer som ikke engang tar telefonen når en prøver å ringe de. 

Vi feiret først med is og en tur på restauranten på piren og deretter med en god drink her på Ola Bar hvor de har WIFI for å lage blogg, som jo tar litt tid.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar