fredag 29. juli 2016

Først på etterskudd med kjøreturen fra Axams, Østerrike til Udine, Italia

Først en del bilder fra dagen i går, på vei fra Axams (nær Innsbruck) til Udine, Italia. Jeg er så sjeleglad for at jeg ikke skulle kjøre den svingete veien i Dolomittene opp og ikke minst ned av minst 3 fjell. Det ble anslått at vi på det høyeste av de hadde vært oppe mot 1600 m.o.h. og de to neste på ca. 1300 m.o.h. og ned et godt stykke før vi tok fatt på neste. 


Tilhørte egentlig dagen før, altså onsdag kveld.





Der oppe stod køen som kjørte motorvei gjennom Brennerpasset. Vi passerte den et par ganger og trafikken var like saktegående hele tiden. 


Og brått var vi nede fra Brennerpasset og på god vei inn i Italia, uten at vi engang skjønte at det var noe pass overhodet. Virket bare som et dalføre :)










Den største porsjonen og det tykkeste carpacciokjøttet jeg noengang har fått servert. 



Også en form for advarselsskilt for motorsyklister. Et annet viser bilde av en motorsykkel med en diffus og gul/rødfarget passasjer, med teksten: "Kjør ikke fortere enn fartsengelen din". 


Bildet ble tatt mest pga kabelbanen, opprinnelig for slalåmkjørere, men også åpen og i gang nå på sommeren. Se også på skydekket som henger godt ned på fjellsiden. Det var noen regndrypp nå og da som ikke fikk bestemt seg for om det skulle være en skur eller ikke. 


Morsom historie for oss som var med i den. Vi trodde det skulle være selvbetjening av kake på dette stedet, men det viste seg å være feil da denne sjarmerende fremtoningen av en serveringsdame sammen med en kollega i tysk lærshorts med bærestykke (fikk dessverre ikke tatt bilde av henne, eller shortsen hennes) fikk en ordentlig latterkrampe. Etterpå kom hele betjeningen i tur og orden, sånn liksom tilfeldigvis ut for å ta seg en pause. Vi mistenker fælt at alle mest kom ut for å se på de rare nordmennene som driver og forsyner seg selv. 










Endelig så vi slutten på Dolomittene og kom ned i flatere strøk og kunne begynne på etappen videre mot Udine. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar