mandag 25. juli 2016

Den egentlig første delen av turen: Kiel-Peissen, Halle (nær Leipzig)

Dag 1 av effektiv ferieavvikling

Først et kart med dagens kjøring


Dernest noen bilder fra dagen, i hvert fall de som jeg har tatt selv. Etter hvert kommer kanskje noen tillegg fra andres bilder også.





Det går helt fantastisk fint å kjøre bil, til tross for sightseeing i tyske landsbyer på jakt etter B107 som er stengt fra alle vinkler. Til slutt endte vi tilbake på A24, nesten inn i Berlin før vi svingte sydvest og kom nøyaktig samtidig som de på motorsykkel. Vi traff en solid regnbyge, men følte det ikke som noe minus. Vi registrerte at utetemperaturen sank fra 33 til 25 grader, men den kom fort opp igjen. Ikke at det sjenerte oss det aller minste der vi satt med Air-conditionen stilt inn på 23 grader og kaldt drikke i flaske.

Vi er nå trygt installert på Hotel Mercure Alba i Peissen, Halle (i utkanten av Leipzig).

I morgen er det meldt noe alvorlig møkkavær og vi skal derfor bare til et lite hotell, men med spesielt morsomt navn for meg. Vi skal nemlig overnatte på Hotel Schneider, Allersberg, Tyskland. Inntil videre er Salzburg lagt på is i påvente av bedre værvarsel. Kanskje er til og med Ørneredet lagt på samme isen og eventuelt vil bli sett på hjemturen. Det får vi nå se på i morgen kveld.


Link til Hotel Schneider for særdeles interesserte:

http://hotel-pension-schneider.de/hp2/Startseite.htm?ITServ=C7f78939dX156238cd52fXY7d0a

Har sikkert glemt noe, jeg pleier det :)
Fortsettelse følger i morgen, under forutsetning av at vi finner et brukbart nett og nyinnkjøpt PC fortsetter å fungere tilfredsstillende. Så langt virker den lovende! (Flaks at KM grein seg til ny "lesefjøl"/PC 2 dager før vi dro) :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar