lørdag 3. mars 2018

Lørdag 3.3. - En hel uke med mye rart

En uke går fort. Her kommer et utvalg bilder fra siste uke. Noe har vært tatt med mobiltelefonen, noe med kamera. 

Har aldri sett et fuglebur så stort og med katter som inventar sammen med fuglene. Vet ikke om det var tilsiktet for å holde bestanden nede, eller om de har funnet veien selv og er vanskelig å bli kvitt. Katten som lå og hvilte på utsiden av buret var også morsomt. Inngangsbillettene var vel verdt pengene. Denne dyreparken er annerledes enn andre jeg har vært i. 

Mest bilder fra dyreparken Terra Natura i Murcia, men noen andre bilder helt nederst. 

For en som har vokst opp med besøk i et fjøs i Torpa så er en kikk innom fjøsdrift her nokså annerledes. Vi snakker om 6 konstruksjoner/bygninger på størrelse med en flyhangar fylt med husdyr av forskjellig art. Kun fått tatt nærbilde av den med sauer. 

Jeg har IKKE dyr symaskin. Den som er avbildet lenger ned tilhører en engelsk dame her som jeg har blitt kjent med. Den kostet 6.800 PUND i England!  Hun har forresten MYE mer sytråd og stash enn det jeg har!

Jane var av den oppfatning at tapas bare er litt over en munnfull. Hun har lært noe nytt etter at hun bestilte 4 tapasretter. Kelneren syntes også det var litt morsomt.. Hun fikk en doggy-bag :)

Første bildet er av Amstels fabrikk i Murcia. (Øl for de som ikke kjenner merket)



































  


























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar