torsdag 4. september 2014

2014 - Siste dag i Tyskland 4.9.14

Startet i dag fra Halle (Saale) i Peissen, ikke så langt fra Leipzig i alldeles strålende vær og det varte hele dagen. Ikke skrekkelig varmt, men akkurat passe til å være kjørevær. Kun en gang hvor vi ble stående en stund i kø som det ble i varmeste laget. 

Har utnyttet dagen til fulle, uten en meter på Autobahn. Kjørt gjennom mange små sjarmerende landsbyer og jeg mener mange. Bra veier og lite trafikk for det meste. Bilder fra Knut Mortens hjelmkamera vil få egne blogginnlegg etterhvert, men vi har innsett at det tar for lang tid å sortere ut disse til at vi bruker feriekveldene til å sortere og beskjære disse. Det får være sysselsetting utover høsten for oss begge. 

Er nå kommet til Geesthacht, beliggende langs elven Elbe. Dette er nærmest en forstad til Hamburg, som vi har klart å kjøre utenom både på vei ned og nå på vei opp. Hurra!
I morgen kveld på denne tiden (ca. kl. 22) sitter vi på båten og tar en liten skål for vellykket ferie og velkommen tilbake :) 













Hvis nettet ombord er like dårlig som det var da vi dro, så blir det nok ingen blogg fra turen herfra til Kiel før vi kommer hjem og da kommer kanskje noen bilder fra Gøteborg og hjem også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar